|

Copil de 8 ani lovit de o maşină, în Lancrăm. Şoferul a părăsit locul accidentului

Un copil de 8 ani a suferit fractură de claviculă în urma unui accident rutier petrecut în Lancrăm. Minorul circula cu o bicicletă şi a ieşit în faţa unei maşini, care l-a lovit. Şoferul a părăsit locul accidentului şi este cercetat penal.

Vineri, în jurul orei 11.40, la Spitalul municipal Sebeş s-a prezentat un bărbat din Lancrăm, împreună cu fiul său, în vârstă de 8 ani, reclamând faptul că minorul a fost victima unui accident rutier.

Echipa de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş a stabilit că minorul, în timp ce circula pe bicicletă pe strada Uliţa de Jos din Lancrăm, la intersecţia cu strada Veche, nu a acordat prioritate unui autoturism, fiind acroșat de acesta.

În urma accidentului, minorul a suferit o fractură de claviculă, fără a rămâne internat în spital.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, fără a anunţa incidentul, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

Pe numele lui G.D., de 42 de ani, din municipiul Sebeş au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136956avatar Publicat de pe 7 Sep 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei