|

Consilierii locali din Sebeș, convocați în ședinţă de urgență pentru desemnarea unui reprezentant la închirierea clădirii fostului „Ecostar”

Consilierii locali ai municipiului Sebeş s-au reunit vineri, 5 octombrie, în şedinţă de urgenţă, denumită în termeni legali „de îndată”,  pentru a desemna reprezentantul CL la încheierea contractului de închiriere a spaţiului unde şi-a desfăşurat activitatea fostul ECOSTAR.

Conform Legii 215/2001 privind administraţia publică locală, Consiliile locale se reunesc în şedinţe ordinare şi extraordinare. Cu toate acestea, în caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor municipiului sau în alte situaţii stabilite de regulamentul de organizare şi funcţionare al consiliului local, convocarea se poate face de îndată.

Astfel, aleşii locali s-au întrunit vineri pentru a desemna prin vot persoana care va reprezenta interesele CL Sebeş la încheierea contractului de închiriere a spaţiului unde şi-a desfăşurat activitatea fostul „Ecostar”, societate în care municipiul Sebeş are calitatea de asociat.

Clădirea în cauză a fost utilizată, până acum aproximativ un an, de către societatea „Minimax Discount”, iar după falimentul acesteia a devenit neocupată. Întrucât o altă entitate juridică, de origine chineză, şi-a manifestat intenţia de a utiliza spaţiul comercial, ia,r conform legii, Consiliul Local trebuie să mandateze o persoană care să semneze contractul de închiriere, aleşii locali au procedat la desemnarea reprezentantului.

Ca urmare a votului exprimat, mandatar al Consiliului a fost desemnat consilierul local Ioan Rodean, acesta urmând să participe luni, 8 octombrie, la întrunirea Adunării Generale a Acţionarilor „Ecostar”. Menţionăm  că acţionar majoritar al „Ecostar” este societatea comercială „Trans Iviniş”, care deţine 51% din acţiuni,  motiv pentru care decizia finală cu privire la închirierea spaţiului îi aparţine.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132666avatar Publicat de pe 5 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei