|

„Concert” în stradă, la Sebeş, urmat de amenzi de la jandarmi. Doi tineri beţi au deranjat liniştea publică, în timp ce „exersau” pentru „Vocea României”

masini-jandarmiDoi tineri din Sebeş s-au ales cu amenzi de 200 lei fiecare, de la jandarmi, după ce au făcut concert în stradă, noaptea, şi au deranjat liniştea publică. Aceştia erau în avansată stare de ebrietate şi cântau deoarece, conform propriilor spuse, ar fi exersat “ pentru a participa la concursul „Vocea României>>”.

În urma unei sesizări la 112, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă marţi, în jurul orei 00.10, în cartierul M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş şi, în faţa blocului 154, a identificat doi bărbaţi care cântau şi deranjau locatarii din imediata vecinătate. Cei doi au fost identificaţi ca fiind D.T. (23 de ani) şi E.C. (35 de ani), au fost atenţionaţi verbal şi li s-a făcut recomandarea să înceteze manifestările zgomotoase deoarece, în caz contrar, măsurile luate împotriva lor vor fi mai drastice.

Deşi au spus că se vor conforma recomandărilor primite, la scurt timp au început din nou să cânte, fapt care a determinat reîntoarcerea echipajului de jandarmerie. În încercarea de a beneficia din nou de înţelegerea jandarmilor, au făcut inclusiv glume, justificându-şi comportamentul antisocial prin aceea că ar fi exersat pentru a participa la concursul “Vocea României”.

Nu le-a fost de folos,deoarece de data aceasta au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 lei.

Pntru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa de zi cu zi cât şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării în condiţii normale a activităţilor cotidiene, locatarii ansamblurilor de locuit au obligaţia de a-şi respecta vecinii şi a dovadă de un comportament civic şi moral responsabil.

Jandarmii atenţionează că rumoarea provocată de grupurile de tineri care staţionează în imediata apropiere a spaţiilor de locuit nu de puţine ori a dus la apariţia unor situaţii conflictuale, uneori chiar de natură penală, sancţionabile cu închisoarea. Pentru evitarea unor astfel de cazuri le indicăm acestora ca, pentru petrecerea timpului liber, să apeleze la spaţiile de divertisment special destinate ( localuri, terase, etc.).

Totodată, fac apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi să coopereze cu forţele de ordine care acţionează la faţa locului, în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139238avatar Publicat de pe 7 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei