|

Clement Negruţ: Liviu Mugurel Sârbu o piesă într-un plan politic gândit de liderul PNL, Teodor Atanasiu

Deputatul PDL Clement Negruţ a declarat în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 că „divorţul politic” al primarului din Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, de PDL Alba, a fost influenţat de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, iar edilul din Sebeş este o piesă într-un plan politic gândit de liderul liberal.

„Este vorba de nişte întâlniri. Domnul Atanasiu, din câte cunosc eu, a avut o întâlnire cu domnul Liviu Mugurel Sârbu, acum vreo săptămână sau două săptămâni şi probabil acolo s-au discutat probleme legate de „divorţul” între Liviu Mugurel Sârbu şi PDL”, a spus Negruţ.

Întrebat ce legătură are în acest joc politic Teodor Atanasiu, Clement Negruţ a răspuns că se încearcă impunerea drept candidat al lui Liviu Mugurel Sârbu în detrimentul lui Alexandru Dăncilă.

„Căile politice sunt multe şi necunoscute. Are, pentru că domnul Teodor Atanasiu este candidatul USL la Consiliul Judeţean. Acolo se încearcă o construcţie, în opinia mea, se încearcă impunerea drept candidat al lui Liviu Mugurel Sârbu în detrimentul lui Alexandru Dăncilă. Domnul Liviu Mugurel Sârbu, primar în funcţie, ar avea un atu, pe legea actuală. PNL, în Alba joacă o mare carte. Îşi doreşte cu ardoare să câştige municipiul Sebeş, pentru că ar intra într-o contrapondere la nivel naţional, ar câştiga o anumită notorietate, pentru că au pierdut un alt mare fief, la limită cu judeţul Alba, în Hunedoara: plecarea lui Mircia Munteanu la UPNR. Domnul Teodor Atanasiu este identificat ca un lider care ar vrea să-şi impună influenţa la nivelul regiunii, zonei din Ardeal – Alba, Sibiu, Hunedoara. Liderul PNL i-a cerut lui Liviu Mugurel Sârbu: vrem o manifestare că vrei să vii la noi”, a spus Negruţ.

El a afirmat că Mugurel Sârbu ar putea fi sprijinit la alegerile locale de PNL „chiar indirect, chiar independent, pentru a canaliza cât mai multe voturi spre Consiliul Judeţean”.

Negruţ a mai completat că „Liviu Mugurel Sârbu, dacă va face o asemenea mişcare de genul acesta, va fi sprijinit de PNL, chiar indirect, chiar independent, pentru a canaliza cât mai multe voturi spre Consiliul Judeţean … înspre preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că e o discuţie. E un nominalizat care se cheamă Alexandru Dăncilă, dar are şi domnia sa probleme, pentru că, vedeţi cine a fost atacat de Mugurel Sârbu: Mircea Hava – pentru că i s-a cerut foarte clar, cum dovedeşti că vrei să te apropii, loveşte în liderul politic al PDL, pe care Mugurel Sârbu nu-l iubeşte, de foarte multă vreme; Dumitrel urmează. Au fost poate doi oameni pe care Mugurel Sârbu nu-i înghiţea în partid: Hava şi cu mine, pentru că l-am simţit, l-am mirosit şi nu l-am prea agreat. Şi atunci se încearcă canalizarea a cât mai multe voturi spre Teodor Atanasiu. Pe Teodor Atanasiu nu l-ar interesa foarte mult Primăria Sebeş”, a mai spus Negruţ.

Urmăreşte „Testul de sinceritate” realizat de jurnalistul Dan Lungu pentru a afla mai multe despre jocurile de culise din politica judeţeană. Află care este al doilea primar PDL pe care încearcă să-l convingă liberalii să candideze pentru ei.

[MEDIA not found]

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=80103avatar Publicat de pe 9 Mar 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Clement Negruţ: Liviu Mugurel Sârbu o piesă într-un plan politic gândit de liderul PNL, Teodor Atanasiu”

 1. el conquistador
  avatar

  bietul Clement…abereaza. Plan politic gindit de Atanasiu? De cind gindeste Atanasiu?
  Nici cu Clement nu mi-e rusine….acum doi ani negocia trecerea ori la PNL ori la PSD si punea conditii aberante.
  Astia sint parlamentarii actuali de Alba….niste oameni care se joaca de-a „dacii si romanii” sau „monopoly”

  Mi-a placut expresia lui Clement…potrivit careia l-a mirosit pe Mugurel Sarbu. Pe unde, draga Clement?:)
  Cam dau cu zarurile baietii astia…..

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei