|

Clement Negruţ: Dacă ar fi să aleg între primar al municipiului Sebeş şi deputat, aş alege Primăria municipiului Sebeş

Deputatul PDL, Clement Negruţ, a declarat în emisiunea „Testul de sinceritate” difuzată săptămâna trecută pe Alba24 despre posibilitatea unei candidaturi la Primăria Sebeş. Acesta a spus că, dacă ar fi pus să aleagă între a fi primarul Sebeşului sau deputat pentru încă un mandat în Parlamentul României, ar alege administraţia locală din Sebeş.

Clement Negruţ a declarat că, după „divorţul politic” al lui Mugurel Sârbu de PDL Alba, în interiorul partidului a fost declanşată o competiţie pentru alegerea celui mai bun candidat pentru Primăria Sebeş.

Parlamentarul a spus că se află printre potenţialii candidaţi pentru primăria Sebeş alături de Dorin Nistor, şeful OIR POSDRU Centru, sau senatorul PDL, Nicolae Dobra.

„Variantele cunoscute le ştiţi foarte bine, e vorba de domnul Nistor, o persoană binecunoscută în municipiu şi agreată şi de partid (…) Au mai fost şi alţii, de exemplu domnul senator Dobra, o persoană importantă din partid care ar putea intra în această competiţie, a fost o discuţie şi pe această temă, dar aici e mai complicat, e problema legată de majoritatea de la Senat” a spus Negruţ.

Întrebat dacă el îşi doreşte să candideze pentru Primăria Sebeş, Clement Negruţ a răspuns că ar alege oricând Primăria Sebeş în locul Parlamentului României.

„Sigur că da, îmi doresc, aş fi ipocrit să spun, mai ales că sunt la un „Test de sinceritate”, că nu îmi doresc, pentru că aş putea să fiu un primar mult mai bun decât Liviu Mugurel Sîrbu(…) Îmi puneţi în balanţă două lucruri primarul municipiului Sebeş şi deputat încă un mandat în Parlamentul României, dacă ar fi să aleg, aş alege Primăria municipiului Sebeş” a spus Negruţ.

Parlamentarul a vorbit şi despre o altă variantă pentru Primăria Sebeş, respectiv actualul viceprimar Adrian Bogdan, lăsând să se înţeleagă că, deşi a anunţat că se retrage din competiţia internă, rămâne totuşi în cărţi.

„Domnul Adrian Bogdan s-a retras din competiţie. Domnia sa a spus că nu doreşte sa mai candideze. Dar, în politică, <niciodată să nu spui niciodată>, pentru că nu se ştie, în urma sondajului de opinie care se va face, ce se va întâmpla sau evenimentele politice care se vor succeda”, a afirmat Clement Negruţ.

Dacă vrei să afli alte dezvăluiri din bucătăria politică a PDL Alba făcute de deputatul Clement Negruţ, urmăreşte emisiunea „Testul de sinceritate”, realizată de jurnalistul Dan Lungu:

[MEDIA not found]

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=80606avatar Publicat de pe 10 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei