|

UPDATE: CL Sebeş predă CNADNR o stradă din oraş pentru amenajarea accesului în zona investiţiei „Star Transmission”

În urma unei întâlniri a reprezentanţilor Primăriei Sebeş cu mai mulţi agenţi economici din oraş, administraţia locală propune CL aprobarea preluării de către CNADNR a unei străzi şi a unui canal colector în vederea modernizării accesului în zona industrială de vest. Printre cei care au solicitat aceste lucrări se află şi reprezentantul firmei „Star Transmission” care urmează să extindă activitatea pe un teren de aproximativ 18 hectare.

UPDATE: Proiectul de hotărâre a fost aprobat în şedinţa CL de marţi.

Consilierilor locali li se propune pentru aprobare darea în administrare către Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a străzii Investitorilor, în lungime de 750 m şi a unui canal în lungime de 2.400 m, aparţinând domeniului public, situate în partea de vest a oraşului, în vederea modernizării şi amenajării – parte carosabilă, trotuar, amenajare canal de scurgere a apelor pluviale.

Astfel, se doreşte rezolvarea problemelor majore legate de accesul la societăţile ce investesc în zonă şi asigurarea scurgerii apelor pluviale de pe platformele industriale.

Se are în vedere investiţia importantă derulată de compania “Star Tranmission” SRL.

În ceea ce priveşte canalul ce preia apele pluviale şi din partea stângă a DN7 – sensul Sebeş-Deva (prin strada Augustin Bena), dar şi din toată zona denumită “Glod”, acesta trebuie reamenajat, având în vedere cantitatea mare de apă preluată în cazul precipitaţiilor puternice, pentru evitarea inundaţiilor.

La întâlnirea din 8 mai, agenţii economici au cerut modernizarea drumului de acces pre zona industrială, amenajarea unui sens giratoriu, mutarea staţiei meteo şi a liniilor de înaltă tensiune. De asemenea, au mai solicitat amenajarea canalului colector pentru deversarea apelor pluviale, amenajarea drumului cu staţie de autobuz pentru linie internă şi trotuar, devierea liniei electrice de înaltă tensiune – linia cale ferată „Holzindustrie”, asfaltarea drumului pe o porţiune de 750 metri până la sediul „Holzindustrie”, restricţii de viteză în toată zona industrială, extinderea intravilanului prin preluarea drumului de către administraţia locală, extinderea iluminatului stradal.

La întâlnire au participat reprezentanţii „Star Transmission” (care are în vedere extinderea activităţii pe o suprafaţă de aproximativ 18 hectare), „Holzindustrie”, „Savini Due”, „Dupex”, „Voltrans”, „Ener Rom”, „Marbis”, „Meris Wood Industry”, „Isoconstruct”, „RM Genova”, „SIT Tehnologii Industriale”, „Cona Construct”.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135086avatar Publicat de pe 14 Mai 2013. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: CL Sebeş predă CNADNR o stradă din oraş pentru amenajarea accesului în zona investiţiei „Star Transmission””

  1. […] Solicitarea a fost aprobată în şedinţa de Consiliu Local Sebeş din mai, după ce mai multe firme din zonă au cerut acest lucru, la o întâlnire cu autorităţile locale. Citeşte mai multe detalii aici. […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei