|

Cetăţean din Sebeş acroşat de un autoturism. S-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis

Un accident rutier a avut loc luni, în Sebeş, pe strada Dorin Pavel. Un cetăţean în vârstă de 38 de ani a fost acroşat de un autoturism în timp ce se angajase să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Luni seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Sebeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel a avut loc un accident rutier.  Echipa de polițiști rutieri deplasată la fața locului a constatat faptul că Iuliu C.D. (38 de ani), din Sebeș a fost accidentat de un autoturism.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că victima, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus de Răzvan A.M (28 de ani), din Sebeş.

În urma accidentului, Iuliu C.D. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Municipal Sebeş pentru îngrijiri, nefiind însă necesară internarea acestuia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii incidentului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132964avatar Publicat de pe 16 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei