|

Cercetaţi penal, după ce au furat calul unui bătrân din Sebeş

Un cuplu din Sebeş s-au ales cu dosar penal, după ce au furat un cal care se afla la păscut. Proprietarul animalului a sesizat poliţia, care i-a identificat pe cei doi.

Duminică, 17 iunie, ora 19.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Şebeş, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, între orele 12.00 -13.00, i-a fost furat un cal, în valoare de 6.000 de lei,  ce se afla la păscut, în locul numit Rebeş.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, la scurt timp de la sesizare, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, H.N., de 26 de ani şi soţia acestuia, H.C., de 25 de ani, din Sebeş, ambii cu antecedente penale, care au dus calul la locuinţa lor, cu intenţia de a-l comercializa.

Animalul a fost restituit proprietarului, iar faţă de cei doi suspecţi au fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=96674avatar Publicat de pe 18 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei