|

Campanie a Jandarmeriei Alba: 200 de elevi din Sebeş au aflat cum să-şi petreacă „Adolescenţa în siguranţă”

Campania iniţiată de Jandarmeria Alba – „Adolescenţă în siguranţă” – a continuat miercuri, 29 februarie, în municipiul Sebeş. Aproximativ 200 de elevi ai Grupului Şcolar Industrial din localitate au fost instruiţi de reprezentanţii Jandarmeriei şi Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Alba cu privire la cele mai frecvente fapte de natură contravenţională şi penală întâlnite în şcoală şi referitor la modul în care pot fi traşi la răspundere din punct de vedere contravenţional şi penal, chiar minori fiind.

„Întâlnirea a decurs în condiţii foarte bune, s-a desfăşurat într-o atmosferă degajată, instructorii urmărind atragerea audienţei spre dialog şi spre expunerea propriei păreri cu privire la aspectele prezentate, interactivitate care a contribuit la o optimă receptare a informaţiilor transmise.

Reamintim faptul că acest proiect se derulează în perioada februarie – aprilie a.c. , iar la buna desfăşurare a acestuia contribuie Instituţia Prefectului – judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor – Alba Iulia”.

Următoarea acţiune din cadrul campaniei se va desfăşura miercuri, 7 martie a.c., în municipiul Aiud şi va fi adresată elevilor şi personalului didactic de la Colegiul Naţional”Titu Maiorescu” Aiud, Colegiul Naţional”Bethlen Gabor” Aiud, Colegiul Tehnic Aiud şi Grupul Şcolar Agricol”Al Borza”Ciumbrud.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=78226avatar Publicat de pe 1 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei