|

Bugetul municipiului Sebeș, majorat cu 306.000 lei. Vezi de la ce obiective de investiții s-au tăiat din bani

Bugetul local al municipiului Sebeș pe anul 2012 a fost majorat cu suma de 306.000 lei, atât la capitolul venituri cât și la cel de cheltuieli. Decizia aparține consilierilor locali, care au aprobat și efectuarea unor virări de credite bugetare între capitole bugetare, redistribuire de sume între obiective de investiții dar și majorarea fondului de rezervă bugetară. Prin această rectificare au fost diminuate bugetele alocate pentru modernizarea unor străzi, lucrări de canalizare, dar și extinderi la Spitalul Municipal Sebeș și bibliotecă.

Prin proiectul de hotărâre trecut de votul CL Sebeș, bugetul local va fi majorat la capitolul venituri cu 27.000 lei, sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit, dar și cu 271.000 lei privind cote defalcate pe impozitul pe venit.

La capitolul cheltuieli, se va majora fondul de rezervă bugetară cu suma de 306.000 lei și se vor diminua creditele bugetare cu suma de 500.000 lei, de la ordonator Spital Municipal, în vederea efectuării unor redistribuiri de sume între obiective de investiții. De asemenea, s-a aprobat prin acest proiect diminuarea creditelor bugetare la capitolul asigurări și asistență socială, ordonator terțial Serviciul de Asistență Socială, cu suma de 26.000 lei.

Bani mai puțini pentru modernizare străzi, Biblioteca Municipală, Spitalul Municipal Sebeș și lucrări de canalizare

Prin această rectificare bugetară, a fost diminuat și bugetul alocat proiectului de extindere a Spitalului Municipal Sebeș cu suma de 500.000 lei și s-au tăiat și o parte din banii prevăzuți pentru extinderea și reabilitarea grădiniței nr.2 din Sebeș cu suma de 410.000 lei.

Mai puțini bani vor fi acordați și pentru lucrările de amenajare a Bibliotecii Municipale din Sebeș, unde bugetul a fost diminuat cu suma de 1.007.670 lei. În raportul de specialitate prezentat consilierilor se arată că această sumă nu va mai putea fi utilizată în 2012, deoarece ca urmare a aplicării de două ori a procedurii de achiziție pentru atribuirea contractului de execuție nu a fost posibilă încheierea contractului deoarece nu s-a depus nicio ofertă corespunzătoare.

De un buget redus va beneficia și proiectul de extindere și reabilitare a rețelei de canalizare de pe strada Abatorului din Sebeș, respectiv o diminuare de 0,19 mii lei,  dar și lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor Viilor și Simion Bărnuțiu din Sebeș, diminuare a sumei alocate cu 296.000lei.

Bani mai puțini vor fi direcționați și pentru modernizare străzii Vânători, diminuare cu 1.490.140 lei, dar și pentru străzile Nicolae Iorga, Radu Stanca și Tudor Vladimirescu, respectiv cu 1.224.000 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133595avatar Publicat de pe 1 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “Bugetul municipiului Sebeș, majorat cu 306.000 lei. Vezi de la ce obiective de investiții s-au tăiat din bani”

  1. potrivit noii conduceri a spitalului , cat si a municipiului, noi nu trebuie sa beneficiem de un spital modern se intelege din ceea ce au hotarat cei alesi. Bravo……continuati tot asa….inchideti spitalul…..

    • Nu au fost diminuate bugetele… s-au facut economii (adica au ramas bani din totalul alocat) si atunci s-au mutat la alte capitole unde erau necesare. Mai informativa inainte de a publica articole eronate.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei