|

Bătaie la un bar din Vinţu de Jos. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-o altercaţie petrecută într-un bar din Vinţu de Jos. În scandal au fost implicaţi cinci bărbaţi, în urma conflictului fiind distruse şi obiecte de mobilier.

Duminică, la ora 3.40, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112, pentru a interveni în cazul unui scandal iscat la un local public din Vintu de Jos. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit că într-un bar din localitate şi în spaţiul public din faţa acestuia, în urma unor discuţii contradictorii, B.M.I. (23 de ani), împreună cu M.R.N. (25 de ani) i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe T.S.N. (24 de ani), D.A.I. (22 de ani) şi S.F. (20 de ani), toţi din Vinţu de Jos.

În timpul altercaţiei, B.M.I. a distrus telefonul mobil ce-i aparţinea lui D.A.I., deoarece acesta a sunat la SNUAU 112. De asemenea, a distrus mai multe obiecte de mobilier din incinta barului.

T.S.N. a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeş, unde a rămas internat sub supraveghere medicală, prezentând leziuni la nivelul corpului şi a capului.

În cauză, faţă de cei doi agresori, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe si distrugere.

Foto: arhivă

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=79393avatar Publicat de pe 5 Mar 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei