|

Bărbat din Sebeş, reţinut de poliţişti. În octombrie, a bătut un client într-un bar şi i-a furat banii

politie 2Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat de 34 de ani din Sebeş, care pe 17 octombrie, a agresat un cetăţean din muncipiu şi i-a furat banii. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au reţinut un bărbat din municipiu care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate a rezultat că în după amiaza zilei de 17 octombrie , C.E.V., de 34 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se afla într-un bar din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului, l-a agresat pe un bărbat în vârstă de 32 de ani împrejurare în care i-a luat suma de 200 de lei.

Faţă de C.E.V. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore , iar joi este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138695avatar Publicat de pe 13 Noi 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei