|

Bărbat din Daia Română propus pentru arestare preventivă. A furat 1.660 lei de la firma unde era angajat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, cu sprijinul tehnicianului criminalist, au reușit, luni, să probeze activitatea infracțională a unui bărbat de 36 de ani din comuna Daia Română, care, în repetate rânduri, a sustras din seiful societăţii comerciale la care era angajat, diverse sume de bani. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă.

În baza sesizării primită de poliţişti din partea reprezentanţilor societății comerciale din municipiul Sebeş, privind dispariţia unor sume de bani din seiful firmei, la data de 5 iunie, de la sediul acesteia a fost instalată o capcană criminalistică.

Cu ajutorul acesteia, a fost identificat principalul suspect de comiterea furtului. Este vorba despre M.D., angajat al societăţii ca paznic, iar pe mâinile şi hainele lui au fost identificate substanţele conţinute în capcana criminalistică. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestuia au fost găsite 5 bancnote furate. Prejudiciul cauzat prin faptele suspectului este în valoare de 1.660 lei.

Faţă de M.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii lui activităţi infracționale.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135334avatar Publicat de pe 11 Iun 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei