|

UPDATE: Bărbat decedat într-un accident de muncă la Sebeș. A fost strivit de un utilaj în curtea Holzindustrie

Un bărbat de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident mortal petrecut, miercuri, în curtea Honzindustrie Schweighofer din Sebeș. Corpul acestuia a fost prins de un utilaj.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul, angajat al societății, întreprindea activități în curtea societății în momentul în care a fost prins de un utilaj care măcina lemne. Acesta a fost descoperit decedat.

Bărbatul de 42 de ani era din Sebeș, era căsătorit și avea doi copii, o fată de 23 de ani şi un băiat de 20 de ani. La fața locului s-au deplasat de urgență inspectorii ITM Alba.

UPDATE: Potrivit unor surse, bărbatul oprise iniţial utilajul, din cauza unei bucăţi de lemn care îl blocase. S-a aplecat să elibereze maşina, însă avea telecomanda în buzunar, iar aceasta a fost acţionată din neatenţie. Utilajul a pornit şi i-a prins corpul, cu capul în jos.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134567avatar Publicat de pe 27 Feb 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “UPDATE: Bărbat decedat într-un accident de muncă la Sebeș. A fost strivit de un utilaj în curtea Holzindustrie”

  1. Cum se numeste persoana decedata..?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei