|

Autoutilitară răsturnată în râul Sebeş, pe DN 67C, spre Oaşa. Şoferul a ajuns la spital

Un bărbat de 37 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea, în râul Sebeş. Accidentul s-a petrecut vineri dimineaţa, pe DN67C, drumul spre Oaşa.

Vineri, la ora 9.40,  poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au fost sesizaţi de Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că la serviciul de urgenţe s-a prezentat o persoană, victima unui accident rutier produs pe raza comunei Şugag, judeţul Alba.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că accidentul a avut loc pe DN 67C, la km 94+700 m, pe direcţia de deplasare Tau Bistra – Oaşa.

L.V., de 37 de ani, din comuna Şugag, în timp ce conducea o autoutilitară  pe un sector de drum în curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în albia râului Sebeş.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost  transportat, de către un membru al familiei, la Spitalul Judeţean Alba, unde   i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=84370avatar Publicat de pe 31 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei