|

Au sustras 18 metri de șină de cale ferată de pe linia Sebeș-Petrești. Mai multe persoane sunt cercetate de polițiști pentru furt calificat

Polițiștii din Sebeș au depistat miercuri, într-o autoutilitară condusă de un bărbat din Sebeș, mai multe bucăți de șină de cale ferată, sustrasă de pe o linie dezafectată de pe tronsonul Sebeș-Petrești, pentru a fi valorificată la fier vechi. Din primele cercetări a rezultat că șina fusese sustrasă miercuri dimineața de o femeie împreună cu un minor, care le duseseră deja la un alt punct de colectare a fierului vechi.

La data de 9 ianuarie 2013, ora 12.20, poliţiştii Biroului Rutier împreună cu cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au identificat în trafic şi oprit pentru control, pe raza localităţii Lancrăm, o autoutilitară condusă de un bărbat din Sebeş.

În urma verificării autoturismului s-a constatat că acesta era încărcat cu mai multe bucăţi de şină de cale ferată pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Sebeş împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos, a rezultat că cele 9 bucăţi de şină de cale ferată, cu o lungime totală de 18 metri şi o greutate de 882 kilograme, a fost sustrasă, în dimineaţa zilei de 9 ianuarie 2013, de P.N., un minor de 17 ani împreună cu M.E.N., o femeie de 44 de ani, ambii din Petreşti, de la linia de cale ferată dezafectată Sebeş – Petreşti, şi pe care au transportat-o cu o căruţă la un centru de colectare a fierului vechi din Sebeş unde au valorificat-o şi de unde a fost preluată de către conducătorul autoutilitarei cu scopul de a fi transportată la un alt centru de preluare a deşeurilor feroase din municipiul Alba Iulia.

Faţă de P.N. şi M.E.N. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat urmând ca ancheta ce se află în curs de desfăşurare, să stabilească gradul de implicare şi vinovăţie şi a altor persoane.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134267avatar Publicat de pe 10 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Au sustras 18 metri de șină de cale ferată de pe linia Sebeș-Petrești. Mai multe persoane sunt cercetate de polițiști pentru furt calificat”

  1. Ar trebui premiati. Nu sanctionati. De 23 ani nu mai circula tren pe aceasta ruta.
    In Sebes, la trecerea peste aceasta CF se trece cu 1 km/ora si de aceea se formeaza faimoasele blocaje. In Petresi o intreaga strada este deranjata de aceasta cale ferata. CINEVA TREBUIE URGENT SA DECIDA(PRIMARUL DANCILA?): MAI ESTE UTILA ACEASTA CALE FERATA SAU TREBUIE DEMONTATA !!!!Aceasta e problema ,domnilor !

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei