|

Au început lucrările de reparaţie la covorul asfaltic din Sebeş. Frezele au intrat pe strada Kogălniceanu

Motiv de bucurie pentru conducătorii auto: partea carosabilă din Sebeş a intrat în reparaţii. După ce aproape tot sezonul estival şoferii angajaţi şi antrenaţi în trafic au avut “ocazia” să îşi “rupă” autovehicolele pe şoselele municipiului, iată că odată cu schimbarea anotimpului au început şi lucrările de reparaţie la covorul asfaltic.

Fie că vorbim de cetăţenii din Sebeş sau de cei care au tranzitat urbea, cu toţii au fost nevoiţi să suporte o dublă tensiune psihică. Pe de o parte traficul extrem de aglomerat cu care se confruntă municipiul, iar pe cealaltă parte starea precară a părţii carosabile. Şoferii au avut ocazia să îşi testeze abilităţile de conducere a autvehicolelor prin driblarea gropilor şi a denivelărilor asfaltice, mentinându-şi în acelaşi timp calmul în condiţiile unei supraaglomerări a şoselelor din Sebeş.

Dacă sub aspectul fluidizării şi decongestionării traficului, conducătorii auto mai au de aşteptat, în ceea ce priveşte carosabilul lucrurile se schimbă, administraţia locală a municipiului Sebeş demarând lucrările de reparaţie a covorului asfaltic. Astfel, la acest sfârşit de săptămână s-a intervenit pe str. Mihail Kogălniceanu, unde, după frezarea prealabilă a denivelărilor, s-a turnat un nou strat de covor asfaltic.

Lucrările de reparaţie vor continua şi în perioada următoare, zonele vizate fiind str. Augustin Bena şi str. Lucian Blaga, responsabil de executarea acestora fiind societatea comercială Hidroconstrucţia S.A, sucursala Sebeş.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132712avatar Publicat de pe 8 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei