|

Au furat cabluri de cupru de la calea ferată, din Halta Blandiana. Tineri din Sebeş prinşi de poliţişti în timp ce transportau „marfa”

sina cale ferataPoliţiştii de la transporturi i-au depistat în flagrant delict pe patru bărbaţi din Lancrăm, imediat după ce au sustras cabluri din cupru, din Halta de Mișcare CF Blandiana, din zona terasamentului de cale ferată de la kilometrul 435. Au furat componente ale instalaţiei de telecomunicaţii şi prejudiciul a fost estimat la 6.294 lei. Trei dintre ei au fost reţinuţi.

Vineri, în jurul orelor 20.30, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba și ai Postului de Poliție Transport Feroviar Vinţu de Jos au constatat că din Halta de Mișcare CF Blandiana, din zona terasamentului de cale ferată de la kilometrul 435, au fost sustrase cabluri din cupru, de la instalațiile de telecomunicații.

Au fost demarate activităţi investigative, în vederea identificării autorilor furtului. În scurt timp, pe raza localităţii Lancrăm, au fost depistaţi 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sebeş, care se deplasau cu o căruţă în care au fost găsite mai multe cabluri din cupru provenire din furt precum şi unelte folosite la comiterea faptei.

Faţă de trei dintre tineri (cei majori), a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Prin fapta celor patru tineri nu a fost pusă în pericol siguranţa traficului feroviar.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139124avatar Publicat de pe 18 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei