|

Atac dur al președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, la adresa prefectului Dan Simedru: „A ajuns undeva foarte jos”

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a lansat un atac dur la adresa prefectului Dan Simedru, duminică seara, în direct la Alba24.ro. Cu toate că nu consideră că s-au furat voturi la referendum în județul nostru, Dumitrel este convins că instituțiile statului, mai precis Instituția Prefectului, a sprijinit acțiuni de luptă politică și a avut un cuvânt de spus în îndemnurile transmise către populație prin forțele de ordine în câteva localități, de a impune cetățenilor să participe la referendum.

„Au venit cam mulți la vot. Eu zic că o bună parte, 63% dintre oameni au făcut ce i-am rugat, pentru că și ei și-au dat seama ce lucruri grave pentru țară puteau să se întâmple. Prezența este una mare în județul Alba, rezultatul îl știm. În rest, rezultă și lucruri bune. Sunt convins că USL, cu aripa dreaptă se vor gândi mai bine la ce o să se li întâmple în viitor. În schimb, unii au făcut din ziua votului de astăzi (mă refer la PSD) un lucru ce nu ni-l puteam imagina: să folosești instituțiile statului într-o luptă politică, care ar fi trebuit să se dea între noi partidele, așa cum a fost dintotdeauna”, a declarat Ion Dumitrel.

Ion Dumitrel și-a exprimat certitudinea că în județul Alba nu s-au furat voturi la referendum, pentru că PDL a supravegheat în permanență procesul de votare. Cu toate acestea, susține că instituțiile statului nu au intervenit corect la sesizările PDL, și aceasta din complicitate cu prefectul, care ar apelat la forțele de ordine să le impună cetățenilor să voteze.

„Instituțiile statului nu au răspuns sesizărilor noastre așa cum se cuvine și sunt convins că se va confirma. Mă refer la ceea ce s-a întâmplat la Rosia de Secaș, la Sebeș, la Galda. Adică nu poți să faci apel la organele de ordine și să îl certe pe om de ce nu votează la urna mobilă, la solicitarea unor alte instituții de la nivel județean. Cred că Prefectura putea să iasă din această competiție, ca o instituție care trebuie respectată în județul Alba. A ajuns undeva foarte jos și mai rău, a adâncit acțiunile pe care le-au avut ei în aceste zile premergătoare. Fără discuție, aceste acțiuni s-au desfășurat cu sprijinul prefecturii”, a precizat Ion Dumitrel.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=108808avatar Publicat de pe 30 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Atac dur al președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, la adresa prefectului Dan Simedru: „A ajuns undeva foarte jos””

 1. Am o sugestie.
  Mi-as dorii,daca se poate, sa se verifice cate urne mobile au fost folosite,unde, in ce conditii si de catre cine. Eu stiu ca aceste urne se folosesc numai pentru persoane care nu se pot deplasa si mai stiu ca bolavii cu probleme psihice,nu au drept de vot.
  Cate astfel de persoane au votat in tara?
  Sunt convinsa ,ca in felul acesta ar scadea nr.celor care au spus DA.
  Daca aflati,va rog sa publicati acest lucru.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei