|

Aparatură nouă la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș prin campania „Împreună pentru un zâmbet sănătos”

IMG_20160727_1807001Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeș se bucură de aparatură nouă, cumpărată în urma unui eveniment caritabil numit „Împreună pentru un zâmbet sănătos” , organizat de Rotaract Șebes.

Astfel, din fondurile strânse în cadrul spectacolului caritabil care a avut loc la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Șebes în data de 16.06.2016 s-a achiziționat aparatură medicala precum: pulsoximetru, cântar electronic, termometru electronic, aspirator pentru năsucul celor mici, sterilizator sau pompa electrica pentru san.

„În numele cadrelor medicale, dar și a celor care vor beneficia de aportul adus de aceste îmbunătățiri, dorim să mulțumim pentru răspunsul pozitiv de care au dat dovada încă o data cetățenii orașului Șebes” spun organizatorii.

Proiect inițiat în 2013 de către Rotaract Club Sebeș, „Împreună pentru un zâmbet sănătos reprezintă o oportunitate de a petrece timpul liber în compania unor minunați artiști locali în același timp oferind și posibilitatea ajutorării comunității din care facem parte.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139739avatar Publicat de pe 28 Iul 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei