|

Angajaţii „Hidroelectrica” Sebeş, perfecţionaţi cu bani europeni, în cadrul unui proiect POSDRU în valoare de peste 1.400.000 lei

„Hidroelectrica” Sebeş anunţă finalizarea primului proiect realizat prin POSDRU. Este vorba despre un program de formare şi perfecţionare a personalului societăţii, finanţat din fonduri europene, ce a avut ca scop crearea unui nucleu de specialişti şi manageri în îmbunătățire procese, certificați CNFPA, care să continue, până în anul 2014, instruirea angajaților „Hidroelectrica”.

Bugetul total al proiectului a fost de 1.465.000 lei, din care contribuţia „Hidroelectrica” este de 600.000 lei, respectiv 40,95% şi asistenţa financiară nerambursabilă este de 865.000 lei, respectiv 59,05%.

Rezultatele principale ale proiectului au fost:

– sensibilizarea a 120 de salariați cu privire la principiile îmbunătățirii continue a proceselor (decembrie 2010 – ianuarie 2011)

– formarea a 45 de specialiști îmbunătățire procese, certificaţi de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (februarie – iunie 2011)

– formarea a 15 manageri îmbunătățire procese, certificați de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (septembrie – noiembrie 2011)

– elaborarea strategiei și a procedurilor de lucru pentru implementarea filosofiei îmbunătățiriii continue a proceselor în „Hidroelectrica” (decembrie 2011)

– diseminarea internă a rezultatelor proiectului – program de conștientizare a 1005 salariați (ianuarie – martie 2012), reprezentând peste 17% din personalul societății. Până la finele anului 2014 vor fi instruiți 90% din angajații „Hidroelectrica”, folosind personalul propriu format in cadrul proiectului.

Ultima etapă a proiectului finanțat din fonduri europene – diseminarea externă se desfășoară, în luna aprilie, în toate cele 13 sucursale și la sediul central din București al „Hidroelectrica”.

  URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=87187  avatar Publicat de pe 18 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

  Lasa un raspuns

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  Publicitate

  www.AutoPieseonline24.RO

  Publicitate

  Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

  Publicitate

  Horoscopul zilei