|

Angajat al unei firme din Laz amendat de poliţişti. Transporta o cantitate de material lemnos, mai mare decât cea scrisă în acte

busteni lemnŞoferul unei firme de transport din Laz a fost amendat de poliţişti pentru că datele de pe actele pe care le deţinea, pentru cantitatea pe care o transporta nu corespundea cu realitatea. Astfel că în camionul pe care tânărul de 25 de ani, cantitatea de material lemnos era mult mai mare, decât cea trecută pe documentul de însoţire. Poliţiştii au confiscat peste 20 de metri cubi de lemn, iar tânărul a fost sancţionat cu 3.000 de lei.

Poliţiştii din Sebeş, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Alba şi lucrători ai I.S.V. Alba, au efectuat în noaptea de marţi spre miercuir o verificare la punctul de lucru din municipiul Sebeş al unei societăţi comerciale din Şugag, ce are ca obiect de activitate depozitarea şi prelucrarea materialului lemnos.

Cu ocazia controlului efectuat, în incinta depozitului a fost identificată o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, angajat al unei societăţi de transport din localitatea Laz, care era încărcată cu cantitatea de 20,392 metri cubi material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de echipa de control, a rezultat că datele prevăzute în documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespundeau cu realitatea, pe camion fiind identificată o cantitate mai mare de lemn.

În plus, s-a constatat faptul că buştenii de esenţă răşinoasă nu aveau aplicată amprenta dispozitivului dreptunghiular.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţion cu o amendă de 3.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138595avatar Publicat de pe 3 Sep 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei