|

Amenzi de 9.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri din Sebeș: Tânăr de 25 de ani, sancţionat pentru transport fără acte a 34 de perechi de pantofi

În urma unei acțiuni ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii din Sebeș au aplicat aproape 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei.

Joi, între orele 5.00 și 11.00, poliţiştii din Sebeş au organizat, pe raza municipiului şi a localităţilor limitrofe, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, polițiștii au aplicat 67 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 9.075 lei, cele mai multe (64), conducătorilor auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În apropierea Pieţei Dacia din municipiul Sebeş, poliţiştii l-au depistat pe un bărbat de 25 de ani, din Alba Iulia, care transporta cu un autoturism 34 de perechi de pantofi, în valoare 3.060 lei, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravențional, în conformitate cu prevederile legii, iar cele 34 de perechi de pantofi au fost confiscate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134835avatar Publicat de pe 22 Mar 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei