|

Alimentarea cu gaz se sistează temporar JOI în municipiul Sebeş şi localităţile Petreşti, Lancrăm, Săsciori, Sebeşel şi Laz

Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie anunţă că joi, 8 august, mai multe localităţi din zona Sebeş rămân temporar fără alimentare cu gaze naturale, pentru că se desfăşoară lucrări la reţea.

Ca urmare a efectuării unor lucrări specifice în sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz S.A., E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localităţile Sebeş, Petreşti, Lancrăm, Săsciori, Sebeşel şi Laz, în cursul zilei de joi, 8 august a.c., începând cu ora 7.00.

Reluarea alimentării cu gaze naturale în localităţile menţionate se va realiza treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 15.00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=135775avatar Publicat de pe 6 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei