|

Senatorul Pereș: „Pentru Sebeș, PDL a avut tatonări şi discuţii cu Dăncilă, dar lucrurile au avansat. Va trebui să mergem cu Dorin Nistor”

Secretarul general al PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş, a dezvăluit în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 că PDL a avut tatonări şi discuţii cu Alexandru Dăncilă, candidatul propus de USL pentru Primăria Sebeş.

„Nu neg că am avut tatonări şi discuţii cu domnul Alexandru Dăncilă, fostul primar în perioada 2004-2008 al municipiului Sebeş. Nu avem un răspuns definitiv pe această problemă, dar cred că lucrurile au avansat în aşa măsură încât nu vom putea da înapoi, va trebui să mergem cu Dorin Nistor în această competiţie importantă şi pentru noi şi pentru municipiul Sebeş”, a spus Alexandru Pereş.

Pereş a afirmat că nu au fost purtate neapărat negocieri cu Alexandru Dăncilă însă a lăsat să se înţeleagă că discuţiile au vizat o apropierea a acestuia de PDL.

Senatorul democrat-liberal, unul dintre oamenii importanţi de la vârful PDL Alba, a vorbit şi despre plecarea lui Mugurel Sârbu din PDL, dar şi de scenariul în care acesta ar urma să candideze la Primăria Sebeş susţinut de PNL.

Întrebat dacă Alexandru Dăncilă ar putea fi candidatul PDL la Primăria Sebeş în situaţia în care s-ar hotărî „să bată palma politic cu PDL”, Pereş a spus că „o asemenea variantă poate fi luată în lucru”.

„Nu sunt decidentul. La noi toate lucrurile se tranşează în Biroul Permanent Judeţean. Acolo sunt discuţii câteodată foarte aprinse pe aceste subiecte. O asemenea variantă poate fi luată în lucru, sigur, cel puţin discutată, o să decidem acolo. O să fie păreri pro şi contra. Să vedem prima dată cum se poziţionează în acest moment, în sondaj, principalii competitori politici. În acest sondaj, în afară de Dorin Nistor, apare şi Mugurel Sârbu şi Alexandru Dăncilă. A fost o variantă cu domnul deputat Clement Negruţ, ulterior am înţeles că a renunţat să mai candideze, pentru că a crezut probabil în varianta Dorin Nistor”, a mai spus Pereş.

În altă ordine de idei, senatorul a vorbit şi despre situaţia primarului din Şpring, Daniel Rusu, care este „curtat” de PNL Alba.

„Daniel Rusu (n.r. primarul din Şpring) este primarul nostru. Ce se va întâmpla în 8 mai, când candidaturile vor fi definitive, o sa vedeţi, o să spunem în conferinţă de presă. Problema de la Şpring este un <cartof fierbinte> nu numai pentru noi, ci şi pentru USL. Aşa cum la Sebeş este o competiţie între PSD şi PNL, aşa şi la Şpring PSD merge cu domnul doctor Boghici. PNL nu ştiu dacă a bătut palma, dar a avut discuţii cu domnul primar Rusu şi am avut şi noi”, a mai spus Alexandru Pereş.

Dacă vrei să afli ce alte dezvăluiri din culisele politicii judeţene a mai făcut secretarul general al PDL Alba senatorul Alexandru Pereş, urmăreşte „Testul de sinceritate” realizat de jurnalistul Dan Lungu:

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=83949avatar Publicat de pe 29 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei