|

„Vacanţa”, prima agenție de turism din Alba Mall. Parteneriat cu unul dintre cei mai mari touroperatori din România

agentia de turism vacanta alba iuliaÎncepând din această săptămână, îşi deschide „porţile” Agenţia „Vacanţa”, singura agenţie de turism din Alba Iulia cu sediul la Alba Mall. Agenţia „Vacanţa” Alba Iulia este partener „Mareea”, unul dintre cei mai mari touroperatori din România. Programele turistice „Mareea” sunt vândute albaiulienilor prin Agenţia „Vacanţa”, la aceleaşi preţuri practicate în mod direct de „Mareea”.

Litoralul românesc, Grecia continentală şi insulară, Bulgaria, Turcia, Spania sunt destinaţii dragi românilor în ultimii ani, iar „Mareea” este un adevărat specialist în aceste destinaţii. Lor li se adaugă circuitele exotice la care mulţi dintre noi visăm să le facem măcar o dată în viaţă. Dubai, Brazilia, China, Thailanda se află pe lista produselor turistice concepute de „Mareea” şi vândute în Alba Iulia de Agenţia „Vacanţa” din Alba Mall.

Important de reţinut este faptul că multe dintre destinatiile foarte populare, cum sunt cele din Grecia, Turcia sau Spania, oferite de „Vacanţa”, au ca punct de plecare aeroportul din Cluj Napoca, apropiat de Alba Iulia.

agentia vacanta1Avionul este un mijloc de transport devenit tot mai accesibil în ultimii ani, iar numărul curselor de pe aeroportul din Cluj Napoca sau de pe cele din Târgu Mureş şi Sibiu au crescut considerabil. Agenţia „Vacanţa” vinde în Alba Mall şi bilete de avion pe orice destinaţie şi pentru orice companie aeriană fie low-cost (WizzAir sau BlueAir), fie regulată.

Inaugurarea Agenţiei „Vacanţa” coincide cu o perioadă excelentă pentru cei care se gândesc deja la vacanţa de vară, pentru că suntem în plină perioada de „early booking” (înscrieri timpurii) care se traduce în reduceri masive de preţuri, ce pot ajunge şi la 30%. Perioada de înscrieri timpurii se încheie la 31 martie, însă cei care se grăbesc şi îşi fac rezervările până în 28 februarie au parte chiar de reduceri suplimentare.

Aşa că albaiulienii sunt aşteptaţi în Alba Mall, la Agenţia de turism „Vacanţa”, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00, pentru „VACANŢE DEŞTEPTE”.

Agenţia „VACANŢA” Alba Iulia

În incinta Alba Mall

tel 0724 559 444

e-mail: [email protected]

www.agentiavacanta.ro

Advertorial

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137826avatar Publicat de pe 13 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei