|

Administratorii unor magazine din Răchita şi Sebeşel, amendaţi pentru că vindeau marfă fără acte

politia sebesDoi administratori de magazine din localităţile Sebeşel şi Răchita şi un tânăr din Săsciori au fost amendaţi de poliţişti, după ce au fost depistaţi cu nereguli. Unităţile de comerţ aveau la vânzare marfă fără acte, iar tânărul transporta lemn cu o autoutilitară cu documente necompletate corespunzător.

Joi, între orele 13.00 şi 22.00, poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sebeş, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au organizat o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi combaterea încălcării prevederilor legale, pe raza localităţilor rurale, aflate în competenţă.

Poliţiştii au verificat 20 de societăţi comerciale şi peste 50 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.260 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 3.934 lei.

La ora 16.00, pe raza localităţii Sebeşel, a fost depistat D.L.I., de 24 de ani, din comuna Săsciori, care conducea o autoutilitară încărcată cu 35,3 metri cubi material lemnos de esenţă fag. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele menţionate în documentele de însoţire, prezentate de conducătorul auto, nu corespundeau numeric şi cantitativ, iar materialul lemnos nu prezenta marcaje, conform normelor legale în vigoare.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării conducătorului auto cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Cu ocazia controalelor efectuate la două societăţi comerciale din localităţile Răchita şi Sebeşel, au fost depistate băuturi alcoolice şi cafea expuse pentru vânzare pentru care administratorii magazinelor nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

Cei doi administratori au fost sancţionaţi contravenţional, iar marfa deţinută fără documente legale, în valoare de 430 lei, a fost confiscată.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138463avatar Publicat de pe 27 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei