|

Administrația din Sebeș scoate la închiriere prin licitație pivnițele din oraș. Vezi prețurile de pornire

Administrația locală din Sebeș intenționează să atragă bani la buget prin închirierea sau concesionarea pivnițelor din municipiu. În acest sens, consilierii locali au de aprobat, în ședința de miercuri, cuantumul minim lunar de pornire la licitațiile deschise în vederea închirierii acestor imobile.

Potrivit raportului de specialitate prezentat consilierilor, prețul de pornire la licitație pentru închirierea acestor spații în zona A va fi stabilit la 0,40 lei pe metru pătrat pe lună iar pentru zona B 0,35 de lei pe metru pătrat pe lună.

În aceste spații, dat fiind faptul că majoritatea sunt amplasate în subsolurile unor clădiri de locuințe, se interzice activitățile de comerț, producție sau prestări servicii.

Primarul municipiului, inițiator al acestui proiect de hotărâre, arată că în Sebeș există numeroase astfel de pivnițe care în prezent sunt nefolosite, iar închirierea sau concesionarea acestora ar constitui o sursă financiară pentru bugetul local.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134544avatar Publicat de pe 27 Feb 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei