|

Activele firmei „Capris” Sebeș, scoase la vânzare de lichidator la prețul de 4,5 milioane lei. Datoriile la stat sunt de peste 5 milioane lei

Firma de marochinărie “Capris” din Sebeș, intrată oficial în faliment în luna septembrie 2012, va fi scoasă la vânzare de lichidatorul Expert Insolvență. Prețul total de pornire pentru activele scoase la vânzare se ridică la aproape 4,5 milioane lei fără TVA. Licitația va avea loc în data de 28 ianuarie 2012. 

Vânzarea se va face prin licitație publică și va cuprinde următoarele active:

 • Fabrică de prelucrare produse din piele compusă din construcții, teren, mijloace fixe și obiecte de inventar în bloc, situate în Sebeș, strada Progresului nr. 5-7, în suprafață totală de 8.503 mp, la prețul total de 3.980.590 lei, exclusiv TVA.
 • Imobil format din stația de euprare și teren intravilan în suprafață totală de 6.010 mp, situat în Sebeș, zona Haltă CFR Mihail Kogălniceanu, jud. Alba, la prețul de 240.000 lei, exclusiv TVA.
 •  Imobil format din casă și grădină în suprafață de 1.108 mp, situat în Sebeș, strada Aviator Olteanu, nr. 9, jud. Alba, la prețul de 397.000 lei, exclusiv TVA. 
 • Produse finite în bloc (încălțăminte, poșete, haine de piele pentru femei și bărbați, diverse articole din piele), la prețul de 145.232 lei, exclusiv TVA.

Licitația va fi organizată la sediul lichidatorului în data de 28 ianuarie 2013, la ora 14.00.Ofertanţii sunt obligaţi să se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel puţin 24 de ore înainte de data licitaţiei, în vederea depunerii cauţiunii reprezentând 10% din valoarea de pornire a licitaţiei, precum și a documentelor de participare la licitație prevăzute în caietului de sarcini. Caietul de sarcini poate fi achiziționat de la lichidatorul judiciar. În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în data de 04.02.2013, în aceleaşi condiţii.

Societatea comercială “Capris” a intrat în insolvență în 2008, când compania avea datorii cifrate la 2,3 milioane de lei. Tot atunci, conducerea firmei a pus la punct un plan de reorganizare, dar care, din păcate nu a putut fi respectat. De atunci , datoriile “Capris” s-au dublat, iar, potrivit administratorului judiciar, în prezent, compania are datorii doar către DGFP în sumă de peste 50 de miliarde lei vechi.

Citiți AICI mai multe despre intrarea în faliment a „Capris” Sebeș.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134240avatar Publicat de pe 5 Ian 2013. Publicat in BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Activele firmei „Capris” Sebeș, scoase la vânzare de lichidator la prețul de 4,5 milioane lei. Datoriile la stat sunt de peste 5 milioane lei”

 1. […] Vânzarea se va face prin licitație publică. Vedeți ce active cuprinde licitația, prețurile de pornire, dar și informații despre situația firmei pe Sebeș24.ro. […]

 2. i-a „rezolvat” expert insolventa asa cum fac de obicei, dar nimeni nu se sesizeaza…

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei