|

Acţiune de ecologizare pe Valea Frumoasei şi în apropierea oraşului Sebeş. Voluntari au fost elevi de la Liceul Tehnologic, iar organizatori, Kronospan

ecologizare liceul tehnologic kronospanPeste 50 de elevi de la Liceul Tehnologic din Sebeș au participat, miercuri, la o acţiune de ecologizare a zonei Valea Frumoasei şi împrejurimilor oraşului. Voluntarii au reușit să strângă peste 75 de saci cu deșeuri, totalizând o cantitate de aproximativ două tone.

Acţiunea “Voluntariat pentru un mediu curat” este iniţiativa companiei “Kronospan” Sebeş.

“Rolul acestui proiect este nu numai de a restaura una dintre cele mai frumoase zone ale Ardealului, ci și de a-i încuraja pe tinerii din Sebeș să se implice în demersuri sociale care au efecte tangibile, dând dovadă de un comportament civic exemplar.

Credem că fiecare dintre noi ar trebui să contribuie la curățenia pe care ne-o dorim. Este dreptul nostru, al tuturor, să trăim într-o lume mai curată, într-o lume în care educaţia și cultura sunt sprijinite, în care comunitatea se dezvoltă frumos”, a declarat Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan.

Toate detaliile logistice – transport, echipament, apă și mâncare – au fost asigurate de către Kronospan Sebeș, iar eforturile voluntarilor au fost răsplătite prin diplome de participare.

Compania a mai organizat până acum, cu sprijinul voluntarilor, activități periodice de ecologizare, în zone precum Râpa Roșie, râul Secaș, lacul de acumulare Oașa, Valea Frumoasei – Fântâna Împăratului – Alunei. În total, până în prezent, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate 100 de hectare de teren, prin strângerea a peste 300 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139130avatar Publicat de pe 21 Mai 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei