|

Acţiune de control a poliţiştilor în pieţele din judeţul Alba: Mărfuri confiscate şi sancţiuni la Sebeş şi Sîncel

În perioada 8-11 aprilie 2013, în Alba a fost organizată o acţiune cu efective mărite, ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă civică şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, fiind vizate în special pieţele organizate pe raza judeţului. Poliţiştii au confiscat produse alimentare şi nealimentare în valoare de 13.030 lei, au constatat 16 infracțiuni şi au identificat 17 autori de infracțiuni.

În această acţiune au fost angrenaţi peste 240 de poliţişti care au fost sprijiniţi de poliţişti locali şi care au efectuat 162 de controale în pieţe şi în zonele din apropierea acestora. Au fost constatate 600 de abateri contravenţionale, din care 54 la Legea 61/1991 privind ordinea publică, 102 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 444 la OUG 1095/2002 privind circulaţia rutieră şi alte acte normative).

În data de 11.04.2013, cu ocazia unui control efectuat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale din Sebeş, poliţiştii de investigare a fraudelor din Sebeş au constatat că societatea comercială a efectuat acte de comerţ, fără a elibera bonuri fiscale pentru suma de 2.890 lei. Poliţiştii au luat măsura confiscării întregii sume de bani pentru care nu a fost eliberat bon fiscal, iar administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Tot joi, ora 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel au identificat, pe raza comunei, un autoturism care tracta o remorcă, condus de un tânăr de 24 de ani, din Sebeş şi care transporta cantitatea de 740 de kg deşeuri feroase pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Întreaga cantitate de deșeuri a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134941avatar Publicat de pe 12 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei