|

Acroşată de un autoturism, în Sebeşel, în timp ce traversa partea carosabilă printr-un loc nepermis.Victima s-a ales cu leziuni corporale uşoare.

O femeie din Sebeşel a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Victima a suferit leziuni corporale uşoare, nefiind necesară internarea acesteia.

Pe data de 16 octombrie, în jurul orei 8.53, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Sebeşel, comuna Săsciori, a avut loc un accident rutier. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat că D.M, în vârstă de 58 ani, în timp ce însoţea o turmă de animale, s-a angajat în traversarea carosabilului, prin loc nepermis şi fără se asigure, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula regulamentar în direcţia Săsciori-Sebeş.

În urma accidentului, D.M a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportată la Spitalul Municipal Sebeş. În urma investigaţiilor medicale efectuate s-a stabilit că victima nu necesită internare.

Conducătoarea auto, domiciliată în comuna Săsciori, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul evidenţiind faptul că aceasta nu consumase băuturi alcoolice.

Sursa foto: Arhiva Alba24.ro

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133057avatar Publicat de pe 19 Oct 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei