|

Accidente de motocicletă pe Transalpina: Doi tineri din București și Timiș, răniți ușor

motocicletaDoi motocicliști din București și Timiș s-au accidentat sâmbătă, 25 iulie, pe Transalpina (DN 67 C), între Sebeș și Șugag. Un tânăr de 25 de ani a ajuns cu motocicleta într-un gard, pe raza localității Mărtinie, iar un altul de 24 de ani s-a lovit de parapeţii de beton, în afara localității Laz.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie, ora 13.12 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 67 C s-a produs un accident rutier în care era implicat un motociclist.

L.A., de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o motocicletă, în direcţia Sebeş – Şugag, pe raza localităţii Mărtinie, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard.
În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Tot în data de 25 iulie, în jurul orei 18.20, pe DN 67 C, în afara localității Laz, C.A., de 24 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Sebeş – Şugag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă spre stânga a ieşit în afara carosabilului şi s-a lovit de parapeţii de beton de pe margine.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139264avatar Publicat de pe 27 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei