|

Accident rutier pe Transalpina între Tău și Șugag. Un minor de 8 ani a suferit o contuzie în zona capului

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, vineri, la ora 22.07, cu privire la faptul că pe DN 67 C, în zona Tău, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.P., de 35 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Tău – Şugag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi într-o curbă la stânga a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie.

În urma accidentului, fiul conducătorului auto, în vârstă de 8 ani, a suferit o contuzie în zona capului, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136170avatar Publicat de pe 17 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei