|

Accident rutier în Sebeș: O femeie de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o autoutilitară

O femeie de 74 de ani din Sebeș a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină. Din informațiile polițiștilor, aceasta traversa strada printr-un loc nepermis și s-a ales cu leziuni în zona feței. 

Luni, 4 februarie, la ora 9.25 , Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că strada Cîntarului din municipiu a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare, deplasată la fata locului, a constatat că H.T.A., de 27 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care a surprins-o şi accidentat pe o femeie de 74 de ani, din Sebeş, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni la nivelul feţei, al braţului drept şi al piciorului stâng, fiind transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134390avatar Publicat de pe 5 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei