|

UPDATE: Accident rutier în localitatea Dumbrava, comuna Săsciori. Un șofer al firmei „Elit” a decedat, iar alte 2 persoane sunt rănite

Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 13.30 în localitatea Dumbrava, comuna Săsciori . Din primele informaţii, o autocamionetă care transporta bovine a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu zidul unei dependinţe.

Conform datelor furnizate de IPJ Alba, şoferul autocamionetei a fost prins între fiarele autovehiculului. Garda Sebeş a intervenit pentru scoaterea acestuia din caroseria contorsionată. La ora 14.00, traficul era blocat pe ambele sensuri.

UPDATE ora 14:50

Şoferul autocamionetei implicate în accident a decedat. Victima este în continuare încarcerată. Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, motiv pentru care autocamioneta a părăsit partea carosabiliă şi s-a izbit de anexa unei case, care s-a prăbuşit peste autovehicul.

UPDATE, Ora 16.28: Traficul rutier în zona accidentului se desfășoară alternativ, din cauza faptului că încă se intervine pentru ridicarea autocamionetei lovite de pe drum. Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului au mai fost semnalate și alte două victime, pasagere într-o căruță care se pare că ar fi fost acroșată la momentul impactului. Șoferul decedat era angajat al firmei „Elit” și era domiciliat în Alba Iulia. Celelalte persoane rănite au fost transportate la spitalul din Sebeș pentru îngrijiri medicale.

UPDATE, marţi, 2 octombrie: Potrivit IPJ Alba, “Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constatat că pe D.J. 670 C, în dreptul imobilului cu nr. 60, G.O., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autospecială în direcţia Cîlnic  – Săsciori, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a ieşit în afara carosabilului, unde a intrat în coliziune cu o căruţă din care trei persoane descărcau lemne, după care a revenit pe partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu anexa imobilului cu nr. 60.

În urma accidentului, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina autovehiculului, după descarcarcerare fiind găsit decedat.

În urma accidentului, A.R. de 64 de ani, din comuna Săsciori a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, iar R.N., de 61 de ani, şi A.N., de 74 de ani, ambii din comuna Săsciori au suferit leziuni corporale uşoare.

De asemenea, au fost înregistrate pagube materiale însemnate, fiind avariat gardul şi poarta imobilului, o anexă şi un autoturism parcat în curte.

Totodată, calul ataşat căruţei cu lemne a fost rănit, iar căruţa a fost distrusă.

În momentul producerii accidentului, autoutilitara era încărcată cu nouă bovine sacrificate, care erau transportate la o societate comercială în vederea incinerării. În urma impactului, acestea au căzut pe carosabil.

Cadavrul lui G.O. a fost transportat la morga spitalului din Sebeş în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=132271avatar Publicat de pe 1 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei