|

UPDATE: Accident pe strada Pieții din Sebeș. Un biciclist de 50 de ani a fost acroșat de o mașină

Masina Politie MCVUn biciclist de 50 de ani a ajuns la spital cu leziuni după ce a fost acroşat de o maşină. Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut pe strada Pieţii din Sebeş.

UPDATE: Din primele informații accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. Biciclistul nu a acordat prioritate unui autoturism și a fost lovit. În urma evenimentului rutier, bărbatul a ajuns la spital cu leziuni minore.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc în jurul orei 13.03, la intersecţia străzilor Pieţii cu Piaţa Primăriei din Sebeş. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că V.V., de 56 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce circula pe o bicicletă, în această zonă nu a acordat prioritate unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Sebeş, fiind acroşat de acesta.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat.

Conducătoarea auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.


URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137793avatar Publicat de pe 11 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei