|

ACCIDENT la Sebeș: Femeie de 65 de ani, acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital

Masina Politie MCVO femeie de 65 de ani din Sebeș a ajuns la spital după ce a fost acroşată de o maşină, pe strada Dorin Pavel din municipiu. Femeia trecea strada pe trecerea de pietoni.

Miercuri, 29 iulie, în jurul orei 10.15, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel din municipiu, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că o femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce traversa strada, pe lângă bicicletă, pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=139277avatar Publicat de pe 30 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei