|

UPDATE: Accident la intrare în Petreşti-Alba, dinspre Sebeş. O autoutilitară s-a răsturnat pe şosea

O persoană a fost transportată la spital, în urma unui accident petrecut joi după-masa, la intrare in localitatea Petreşti, dinspre Sebeş. O autotutilitară s-a răsturnat parţial pe carosabil.

În urma accidentului, a fost blocat un sens de circulaţie.

Este vorba despre o autoutilitară ARO încărcată cu lemne, care s-a răsturnat parţial pe şosea, pe partea dreaptă. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 85 de ani, a fost rănit şi transportat la spitalul din Sebeş. Autoutilitara are numere de înmatriculare din Alba, iar proprietarul acestuia şi bătrânul rănit sunt din Petreşti. În momentul accidentului, maşina circula dinspre Sebeş spre Petreşti.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Cauza probabilă a acestuia este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că pe strada 1 Mai din Petreşti, M.M., de 41 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu lemne, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 85 de ani, din Petreşti, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spitalul din Sebeş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=84140avatar Publicat de pe 29 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei