|

Accident într-o intersecţie din Sebeş. Un biciclist a fost lovit de o autoutilitară

ambulantaUn tânăr a ajuns la spital cu leziuni la cap după ce a fost lovit de o autoutilitară. Acesta circula pe bicicletă şi nu a fost observat la timp de şoferul maşinii, care virase la dreapta într-o intersecţie.

Vineri, la ora 12.08, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin 112, cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Dorobanţi cu Călăraşi din municipiul Sebeş s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că H.D., de 58 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Daia Română – Sebeş, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta şi l-a acroşat pe un bărbat în vârstă de 30 de ani, care circula în aceeaşi direcţie, pe o bicicletă.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni în zona capului, a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia  pentru investigaţii de specialitate, fără a rămâne internat.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137487avatar Publicat de pe 23 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei