|

Accident în lanţ la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona Oarda. Cinci maşini implicate şi două persoane rănite

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, în zona podului peste râul Sebeş, lângă Oarda. Au fost implicate cinci maşini, care au intrat în coliziune.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, pentru aproximativ 45 de minute. Circulaţia a fost deviată prin Oarda, până la terminarea cercetărilor la faţa locului.

Din primele informaţii, au suferit leziuni două persoane, iar un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 11.07, când un autoturism Mazda, condus de S.S.M. (42 ani) din Alba Iulia, nu a păstrat distanţa corespunzătoare de mers faţă de o maşină care  circula în faţa sa, o Dacie înmatriculată în Alba şi condusă de Ioan R. (57 ani). În urma impactului, Dacia a lovit alte două maşini, un Opel care circula în acelaşi sens, condus de P.L. (29 de ani) din Sebeş şi, pe contrasens, o maşină Skoda, înmatriculată în Hunedoara, condusă de H.A.V. (33 ani), din Cluj. Opel-ul a lovit, la rândul său, din spate, un BMW înmatriculat în Cluj, condus de C.L. (33 de ani).

În urma accidentului, H.C., o femeie care se afla pe bancheta spate în autoturismul Skoda a fost rănită, fiind diagnosticată cu fractură de umăr cu deplasare, însă nu a rămas internată. Şoferul Daciei, Ioan R. a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133648avatar Publicat de pe 3 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei