|

Accident de muncă la Sebeş: Un bărbat din Alba Iulia a fost lovit de o piesă pe care o ridica cu o macara

AmbulantaUn bărbat din Alba Iulia, angajat al unei firme din Sebeş, a suferit, luni, un accident de muncă. A fost lovit de o piesă pe care o ridica cu o macara. A ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu posibilă fractură lombară.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată luni, prin 112, cu privire la faptul că în hala unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş s-a produs un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că G.I., de 58 de ani, din Alba Iulia, angajat al societăţii, în timp ce manevra cu o macara o piesă brută, aceasta s-a desprins şi în cădere l-a lovit, provocându-i leziuni.

Muncitorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sebeş unde a fost diagnosticat suspiciune de fractură lombară şi mai multe contuzii, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui eveniment.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137760avatar Publicat de pe 4 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Accident de muncă la Sebeş: Un bărbat din Alba Iulia a fost lovit de o piesă pe care o ridica cu o macara”

  1. […] Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui eveniment. Vedeţi mai multe detalii, pe Sebeş24.ro. […]

  2. Faina stire, daca ati spune si la ce firma s-a intamplat accidentul ar fi perfect!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei