|

Accident de muncă la o firmă din Lancrăm. Doi muncitori, loviţi de roata unui motostivuitor

Doi muncitori de la punctul de lucru din Lancrăm al unei firme au ajuns la spital, după ce roata unui motostivuitor a căzut peste ei. Unul dintre ei, un bărbat de 60 de ani a rămas internat, cu leziuni la mâini şi picioare.

Vineri, la ora 11.46, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la secţia unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Lancrăm, a  avut loc un accident de muncă.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că Ş.T., de 60 de ani din Alba Iulia şi M.C.C. de 29 de ani, din Sebeş angajaţi în calitate de motostivuitorişti, în timp ce se aflau într-o hală a secţiei şi încercau să schimbe  roata din spate a unui motostivuitor, acesta s-a desprins  din prezoane şi i-a lovit  pe cei doi muncitori.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul din Sebeş cu leziuni ale membrelor inferioare şi superioare, Ş.T., rămânând internat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident de muncă.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=84350avatar Publicat de pe 31 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident de muncă la o firmă din Lancrăm. Doi muncitori, loviţi de roata unui motostivuitor”

  1. putem stii cum se numeste firma?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei