|

UPDATE: Accident de muncă la o firmă de pe strada Alunului din Sebeș. Un bărbat de 54 de ani a decedat

Un angajat al unei societăți comerciale din Sebeș și-a pierdut viața, vineri, în urma unui accident de muncă. Acesta a fost strivit între un utilaj și un camion. Bărbatul avea 54 de ani.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul lucra ca muncitor necalificat la o firmă din Sebeș, situată pe strada Alunului, care are ca obiect de activitate confecționarea de mobilier. Vineri dimineață, acesta împrăștia material antiderapant prin curtea societății. În același timp, dintr-un camion se descărca cu un motostivuitor un utilaj. În proces, utilajul s-a dezechilibrat, iar bărbatul a fost strivit de acesta, decedând.

La fața locului s-au deplasat pentru cercetări inspectorii ITM Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 8.02.2013, ora 8.53, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, de către reprezentantul unei societăţi comerciale din Sebeş, cu privire la faptul că în incinta societăţii, o persoană a fost accidentată.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a rezultat că T.N., un bărbat de 25 de ani, din comuna Roşia de Secaş, în timp ce  descărca, cu ajutorul unui motostivuitor, un utilaj dintr-un camion, acesta a alunecat şi l-a acroşat  pe A.G., de 54 de ani, din Sebeş, angajat al aceleiaşi societăţi comerciale.

În urma accidentului,A.G. a suferit leziuni corporale grave şi a decedat.

În cauză cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=134421avatar Publicat de pe 8 Feb 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “UPDATE: Accident de muncă la o firmă de pe strada Alunului din Sebeș. Un bărbat de 54 de ani a decedat”

  1. anghel ioana aida
    avatar

    Sunt fiica domnului decedat si singurul lucru pe care mi-l doresc este sa se faca dreptate in acest caz,din pacate nu pot fii alaturi de tatal meu’dar chiar imi doresc din suflet ca acest incident sa nu fie lasat la voia intamplarii,pt ca dati-mi voie sa va intreb daca aceasta persoana s-a dus de capul sau sa imprastie material antiderapant,acest lucru cauzandu-i decesul,nu stiu poate sunt o inculta dar chiar traiesc cu speranta ca se va face dreptate,macar pt prima data atunci cand este vorba de un simplu muncitor necalificat

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei