|

Accident de muncă: Bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, lovit de o autobetonieră, în curtea societăţii „Pomponio”

Un bărbat de 62 de ani a fost rănit şi transportat la spital, vineri dimineaţa, în urma unui accident petrecut în Vinţu de Jos.

Bărbatul a fost lovit de o autobetonieră, în curtea unei societăţi comerciale din localitate. Acesta este din Alba Iulia şi a fost transportat la spitalul din Sebeş. Bărbatul este angajat al societăţii „Pomponio”, în curtea căreia a avut loc accidentul. Din primele informaţii, a fost lovit de autobetonieră, care a trecut cu roata peste angajat.

Având în vedere că incidentul s-a petrecut în incinta unei societăţi comerciale, iar cei doi erau angajaţi ai acesteia, acesta poate fi încadrat la categoria accidentelor de muncă.

Potrivit IPJ Alba, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că pe platforma de alimentare cu beton a staţiei societăţii comerciale, B.D., de 62 de ani, din Alba Iulia, angajat al societăţii, în timp ce transporta o roabă cu beton pentru efectuarea de analize de laborator, a ieşit brusc în faţa unei autospeciale condusă de C.O., de 31 de ani, din comuna Ocoliş, judeţul Alba, fiind acroşat de aceasta şi călcat în de roata din partea dreapta faţă.

În urma accidentului, B.D a suferit leziuni abdominale, fiind transportată, în stare de conştientă la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internată.

Atât victima, cât şi conducătorul autoutilitarei au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=84171avatar Publicat de pe 30 Mar 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei