|

A vrut să-i vândă parfumuri unei femei, dar i-a furat borseta cu bani din maşină. Bărbat din Sebeş cercetat de poliţişti

furt baniUn bărbat de 37 de ani din Sebeş este cercetat de poliţişti, după ce a furat o borsetă în care se afla suma de 2.500 de lei, carduri bancare şi documente de identitate.

Duminică, suspectul  era într-o staţie de carburanţi din municipiu şi i-a oferit spre vânzare unei femei trei parfumuri, împrejurare în care, profitând de neatenţia acesteia, i-a sustras borseta din portiera autoturismului.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe R.G.D din Sebeş ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 8 martie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 8 martie, în jurul orelor 12,50, în timp ce R.G.D., de 37 de ani, din  Sebeş, se afla în incinta unei staţii de carburanţi din municipiu, i-a oferit spre vânzare unei femei 3 parfumuri împrejurare în care, profitând de neatenţia acesteia i-a sustras din portiera autoturismului o borsetă în care se afla suma de 2.500 de lei, carduri bancare şi documente de identitate.

Faţă de R.G.D. poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii lui activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138895avatar Publicat de pe 11 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei