|

A VII-a ediţie a Simpozionului naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” la Sebeș

Şcoala gimnazială „Silviu Cărpinişianu”, structură a Liceului Tehnologic Sebeş găzduieşte în perioada 2-3 noiembrie a VII-a ediţie a Simpozionului naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”. Simpozionul are ca temă, anul acesta „ Modele de bune practici în activitatea didactică” și este organizat organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic Alba, Primăria Municipiului Sebeş şi Asociaţia ,,GISAS” Sebeş.

La simpozionul de anul acesta s-au înscris aproximativ 70 de cadre didactice şi elevi din Bucureşti, Craiova, Piteşti, Mehedinţi, Ploieşti, Bârlad, Braşov, Cluj, Oradea, Hunedoara, Reşiţa, Maramureş, Ialomiţa, Brăila, Bacău sau Suceava.

„Organizarea celei de-a şaptea ediţii a simpozionului demonstrează faptul că a avut un impact pozitiv asupra cadrelor didactice şi elevilor din întreaga ţară. Sperăm ca în timp să devină un etalon în desfăşurarea unor astfel de evenimente”, a precizat directoarea adjunctă a Liceului Tehnologic Sebeş, Petronela Irimie.

Simpozionul debutează vineri, 2 noiembrie, cu „Zilele porţilor deschise”, ocazie cu care sunt aniversaţi 10 ani de funcţionare a alternativei educaţionale Step by Step în şcoala din Sebeş. În intervalul orar 8.00-11.00, părinţii şi toţi cei interesaţi pot vizita şi lua parte la activităţile ce au loc la Şcoala gimnazială „Silviu Cărpinişianu”.

„Step by step înseamnă educarea elevului într-o manieră în care acesta nu resimte presiunea notei, a catalogului sau a temei, dar respectându-se programa şcolară”, a declarat Gligor Stăvar, promotor al Step by Step în Sebeş, învăţător cu o activitate de peste 30 de ani.

Fiecare participant la Simpozionul naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” va primi un DVD-ul cu ISSN cu lucrările prezentate, iar la secţiunea destinată elevilor, cele mai bune lucrări vor fi recompensate cu diplome şi premii.

Andreea MEZEI

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=133615avatar Publicat de pe 1 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “A VII-a ediţie a Simpozionului naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” la Sebeș”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei