|

A tractat o remorcă, fără a avea permis de conducere corespunzător. Bărbat din Săsciori, cercetat de polițiști

masina remorcaUn bărbat de 42 de ani din Săsciori este cercetat de polițiști, după ce a condus un autoturism ce tracta o remorcă, fără a avea permis de conducere corespunzător.

Luni, ora 19.40, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit în trafic, pe DJ 704A, pe raza comunei Săsciori, un autoturism care tracta o remorcă, ansamblu condus de N.G., de 42 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei de vehicule conduse.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=138111avatar Publicat de pe 8 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei