|

UPDATE: A plecat de acasă după ce s-a certat cu prietena şi acum este dat dispărut în apele râului Mureş. Un tânăr de 21 de ani, căutat de poliţişti

Un tânăr de 21 de ani este căutat de poliţiştii din Sebeş şi de subofiţeri de la ISU Alba, în zona râului Mureş, la ieşirea din Partoş spre Oarda, după ce prietena sa a anunţat că a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Oamenii legii i-au găsit pe malul apei hainele şi undiţa cu care mersese la pescuit şi au demarat acţiunile de căutare.

Din primele informaţii, Vasile L. a plecat duminică seara de la domiciliul concubinei sale din Sebeş în urma unei discuţii aprinse şi a ameninţat că nu are de gând să se mai întoarcă. A spus totuşi că merge la pescuit, astfel că forţele de intervenţie au găsit pe malul râului, în apropiere de Oarda, obiecte de îmbrăcăminte şi o undiţă.

Echipajul ISU desfăşoară acţiunile de căutare cu ajutorul unei bărci, pe râul Mureş.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la data de 16.06.2013, ora 12.30, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată de către o tânără din localitate cu privire la faptul că Vasile L., de 21 de ani, din Sebeş, cu care are o relaţie de concubinaj, a plecat la data de 15.09.2013 de la locuinţa comună şi nu s-a mai întors.

Din primele verificări a rezultat că acesta a plecat, la data de 15.09.2013, ora 18.00, de la domiciliu, la pescuit pe râul Mureş, în apropierea municipiului Alba Iulia, fără a preciza alte  amănunte.

Până în prezent, Vasile L. nu s-a întors la domiciliu şi nu a putut fi contactat telefonic.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente: 1,60 m înălţime, aproximativ 60 kg, constituţie atletică, păr brunet, tuns scurt, ten măsliniu, faţă ovală, fără păr facial. La data plecării, purta un tricou de culoare alb, bluză de culoare albastru cu inscripţia „ITALIA”, blugi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu alb.

Poliţiştii continuă verificările în vederea găsirii persoanei dispărute.”

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=136987avatar Publicat de pe 16 Sep 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei