|

A furat 5.500 de lei din apartamentul unui vecin. Tânăr din Petreşti, cercetat de poliţiştii din Sebeş

furt baniUn tânăr în vârstă de 24 de ani din Petreşti este cercetat de poliţiştii din Sebeş pentru furt, după ce s-a “servit” din apartamentul vecinului său cu suma de 5.500 de lei. A cheltuit apoi o parte din bani în Cugir.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de colegii din Cugir l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de furt.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că miercuri seara, F.M. (24 de ani), din Petreşti, a pătruns în apartamentul unui vecin şi a sustras suma de 5.500 de lei.

Tânărul s-a deplasat apoi în Cugir, unde a cheltuit o parte din banii sustraşi, asupra lui fiind găsită suma de 3.000 de lei, pe care poliţiştii au restituit-o păgubitului.

Faţă de F.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de   furt calificat.

 

URL scurt: https://sebes.alba24.ro/?p=137908avatar Publicat de pe 21 Feb 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei